Write a comment

DAR DIN DAR SE FACE RAI: În contextul pandemiei cu noul COVID – 19, Crucea Roșie Sibiu oferă alimente perisabile și neperisabile persoanelor vulnerabile din județul Sibiu.

 

Datorită geneoriztății și implicării doamnei Președinte a Consiliul Județean Sibiu, Daniela Câmpean și a efortruilor susținute de întreaga sa echipă, Crucea Roșie Sibiu beneficiază de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania. Acolo unde, cu ajutorul voluntarilor neobosiți din cadrul inițiativei civice ”Vă Ajutăm din Sibiu”, se colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri Cu toate aceste produse, Crucea Roșie Sibiu va realiza apoi pachete umanitare pe care le va distribui pesoanelor vulnerabile din județ, vârstnicilor fără aparținători și persoanelor izolate la domiciliu, atât din baza de date a Crucii Roșii, cât și în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Asistență Socială.

Astăzi, spre exemplu, s-au primit de la Fundația Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoința companie ART Reisen și a domnului Adrian Teușan cărora le mulțumim pe această cale.

Mulțumiri și domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor.

Pentru a susține proiectele umanitare ale Crucii Roșii din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest