Write a comment

CRROSIE

Vicepremierul Romaniei, Doamna Raluca Turcan a facilitat livrarea catre Crucea Rosie Sibiu, prin Compania Nationala UNIFARM, a nu mai putin de 25.000 de masti, 4.000 de combinezoane, 1.000 de viziere si 50.000 perechi de manusi , niste cantitati pe cat de mari, pe atat de necesare.

Asa cum transmite directorul Crucii rosii Sibiu, Raluca Morar, doamna vicepremier a insistat ca cea mai mare parte a materialelor sa ajunga la medicii de familie din judet pentru ca acestia sa fie echipati corespunzator in lupta impotriva raspandirii COVID19.

 

Astfel, reprezentatii Crucii Rosii au pregatit 240 de pachete cu cate 100 de masti , cate trei viziere si trei combinezoane, cate trei masti reutilizabile si cate 150 de perechi de manusi. Acestea vor ajunge la toate cele 240 de cabinete medicale de familie din judetul Sibiu cu ajutorul voluntarilor noștri.

 

Pentru măștile reutilizabile și pentru o parte din viziere le mulțumim bunilor noștri prieteni de la Fundația Comunitară Sibiu care ne-au fost alături de la început în această campanie.

 

O alta parte din transportul de la UNIFARM a fost directionata la solicitarea doamnei vicepremier spre Spitalul de Pediatrie (1.000 combinezoane, 5.000 de masti, 15.000 perechi manusi), acolo unde cea mai mare parte dintre aceste materiale au ajuns deja la prima oră.

Ne bucura mult implicarea tuturor si vom impartasi cu toti prietenii nostri de pe facebook acest sentiment indiferent de cine ni-l produce și indiferent de culoare politică.

 

Le mulțimim pe această cale încă o dată voluntarilor inimoși veniți de pe platforma Vă ajutăm din Sibiu care ne-au ajutat cu descărcarea acestui transport generos, cu pregătirea pachetelor și livrarea acestora în tot județul dar și doamnei Daniela Cimpean - Presedinta Consiliului Judetean Sibiu pentru că ne-au pus la dispoziție Sala Transilvania unde ne putem desfășura activitatea umanitară în condiții optime.

 

NU UITATI: UNITI, VOM REUSI! VA FI BINE!!!

 

Pentru a susține în continuare proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest