Write a comment

 

ACT DE CIVISM: Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au participat azi la acțiunea Let’s Do It, Romania la Bâlea Lac.

 

La ampla acșiune au fost prezenți: președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreședinta Christine Manta-Klemens, administratorul public Sebastian Dotcoș, directorul Direcției Proiecte, Oana Popa, angajați ai consiliului, dar și consilierii din Cabinetul Președintelui. Lor li s-au alăturat viceprimarul comunei Cîrțișoara Ioan Adrian Solomon, angajații Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, ai Asociației Județene de Turism Sibiu, membri și voluntari Salvamont, angajați ai Filarmonicii de Stat Sibiu, dar și cetățeni care au răspuns la invitația publică lansată de Consiliul Județean Sibiu de a păstra curată această carte de vizită a Județului Sibiu. În mai puțin de 3 ore s-au strâns peste 100 de saci de deșeuri care au fost transportați cu sprijinul Primăriei Cîrțișoara.

 

„E foarte trist că multe deșeuri ajung în pârâul care străbate această frumoasă rezervație naturală. Am participat la igienizarea versantului din spatele tarabelor. Am găsit aici doze de bere, ambalaje de plastic, dar și bucăți mari de tablă și cutii de vopsea. Am stat de vorbă cu turiștii, cu comercianții. Fiecare dă vina pe altcineva. De fapt, fiecare poate schimba câte ceva începând cu el însuși”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

 

IMPORTANT: În continuarea acestei acțiuni, reprezentanții CJ își propun să realizeze în colaborare cu toți factorii implicați în zonă un plan de îmbunătățiri atât în ce privește amenajarea spațiilor pentru depozitarea deșeurilor, cât și a zonelor destinate parcării de autoturisme, toaletele publice etc.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest