Write a comment

A sunat, din nou, clopoțelul! Simpatic și nerăbdător, chemând la… CARTE! Simplu: pentru că școala ni-i temelie!

 

"Dragi elevi, la începutul unui nou an școlar vă transmit un mesaj de motivare din partea administrației orașului, cea care răspunde pentru condițiile din clădirile în care faceți cursuri. Sper să vă bucurați de toate îmbunătățirile pe care le-am făcut în sălile de clasă și în curțile școlilor pentru ca voi să aveți condiții bune de studiu. În egală măsură, ca în fiecare an, suntem pregătiți să premiem rezultatele bune la învățătură și performanța la olimpiade. De voi depinde să profitați de toate acestea pentru a vă pregăti cât mai bine pentru un viitor care o să vă provoace din toate punctele de vedere. Spor la învățătură!

Stimați părinți, în Primăria Sibiu aveți un partener, unul care investește în educația copiilor, la fel ca dumnevoastră. Am reușit în ultimii ani să creștem confortul și siguranța în școli și nu ne oprim aici. În unele școli sunt în desfășurare lucrări mari de extindere și modernizare a clădirilor care vor continua și în timpul anului școlar. În ciuda disconfortului temporar, știu că veți înțelege că rezultatul final va merita și va fi în folosul copiilor.

Stimați profesori, mult succes în noul an care vă va aduce multe provocări, dar și multe satisfacții, pentru că elevii sibieni au dovedit că sunt printre cei mai buni din țară!”

Astrid Cora Fodor
Primarul Municipiului Sibiu

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest