Write a comment

Zeci de mii de spectatori au venit şi anul acesta în Piaţa Mare cu ocazia organizării tradiționalului eveniment Sibiu Music Fest 2019.

 

Feli, Dorian Popa, Bibi, ARIAS, Lino Golden , Aya şi Carla’s Dream’s, dar și alții au urcat pe scena Sibiu Music Fest și au transformat totul într-o maaare sărbătoare muzicală!

Evenimentul a fost transmis online pe mai multe pagini populare de facebook şi a înregistrat un număr aproape dublu de vizualizări faţă de anul trecut, aproximativ 140.000, apreciază organizatorii.

Impactul promovării a depăşit jumătate de million de persoane , artiştii implicându-se şi ei în acest proces prin diferite postări pe conturile de social media, lucru care a contribuit mult la succesul evenimentului şi aducerea unui număr atât de mare de oameni in Piata Mare

Mulţumim mult publicului prezent la eveniment şi promitem că încercăm de la an la an să facem lucruri tot mai frumoase pentru sibieni .De asemenea mulţumim Primariei Sibiu pentru sprijinul oferit şi încrederea acordată.”

Organizatorii îşi anunţă de pe acum intenţia de a transforma începand cu 2020 evenimentul într-un “FEST” în adevăratul sens al cuvântului, totul urmând să fie organizat pe mai multe zile (2 sau 3), dorindu-se să fie un weekend întreg de sărbătoare muzicală în Sibiu. Fiecare zi de eveniment va fi diferită ca şi gen muzical şi se va adresa unor segmente diferite de public.

Sibiu Music Fest este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest